IN 4 FASES NAAR EEN SUCCESVOLLE PODCAST

podcast voor thought leaders

DE KUNST VAN NOODZAKELIJKHEID

We gaan op zoek naar wat de “WHY” is om een podcast te maken. In deze eerste fase ligt de focus op u, het onderwerp én de beoogde impact. We onderzoeken wat essentieel is voor een succesvolle podcast en hoe je dus de aandacht op je podcast krijgt.

Podcast studio Schelle Antwerpen

DE FORMAT FACTOR

Tijdens deze 2de fase zorgen we voor de bouwstenen voor succes. Met een redacteur gaan we aan de slag waarbij we een uniek en persoonlijk format bedenken dat 100% resoneert met wie je bent, wat je doelstellingen zijn en met wat je publiek verwacht.

Podcast productie en management Antwerpen

DE PODCAST PUZZEL

In de 3de fase leggen we alle technische puzzelstukjes en brengen we alle productionele elementen samen om een perfecte vertaling van je verhaal naar een boeiende luisterervaring te maken. Met een volledige ontzorging, volledig zoals het hoort. In studiokwaliteit, met video, de juiste belichting en regie. Samen verkennen we de geheimen van het maken van een aantrekkelijke podcast waar luisteraars keer op keer naar terugkeren.

Podcast marketing

LAAT JE HOREN

Ten slotte werken we een plan uit om je podcast te laten horen. We zorgen er voor dat je podcast de aandacht krijgt die het verdient. We verdelen de podcast naar alle mogelijke platformen en creëren een content marketing strategie waarmee we je doelgroep bereiken. We hebben maar 1 doel: je podcast consistent laten groeien, bijsturen waar nodig en er een verfijnde marketing en leadgenerator van maken.

MEER WETEN OVER ONS
UNIEKE PODCAST GROEITRAJECT?

gratis whitepaper

De kracht van een zakelijke podcast ontdekken? Download het gratis e-book.

whitepaper_kracht van zakelijk podcasten

 

HEB JE EEN VRAAG?

Wil je graag meer weten over ons podcast groeitraject? Neem dan contact op via het invulformulier of boek een videocall in.

klaar om te starten?

Podcastidee bespreken? 
Neem contact op en je hoort snel van ons.