een podium voor jouw verhaal

Zit jij met een verhaal dat nog niet is verteld? Een gesprek dat niet is gevoerd? Een reeks moppen die wacht op een schaterlach? Stel je podcast niet langer uit. De wereld wacht op jouw stem en jouw verhaal. En wij geven je een klankbord én een podium. Met een eerste workshopsessie achterhalen we waarom jij deze podcast wil opnemen én wat je wil vertellen om indruk te maken op je publiek.

Podcast Groeitraject 3
Icon

een format dat resoneert

Je wil een podcast maar weet niet hoe je eraan begint? Samen bedenken we een format dat werkt voor jou en je doelgroep. Met een uniek all-in-one traject helpen we creëren, produceren én lanceren. Podcast opgenomen? Dan kan jij hem overal hergebruiken om je bereik te vergroten: als snippet voor je ads, op je site, je socials … Je content scoort maximaal bij al je klanten en op al je platformen. Een investering die dubbel en dik de moeite waard is!

Podcast Groeitraject

Méér publiek
dankzij techniek

Een podcast waarbij het geluid niet goed zit? Dat wil je je luisteraars besparen. Ook op technisch vlak zetten we dus alles op alles voor een optimale, boeiende luisterervaring. In onze eigen professionele studio ontzorgen we jou met de beste opnameapparatuur, video, autocue, belichting en regie of extra coaching. Jij vraagt, wij draaien! Staat jouw unieke podcast erop? Dan zorgen wij ervoor dat hij gevonden wordt én de volle aandacht krijgt die hij verdient.

Podcast Groeitraject 2

wil jij een sterke podcast maken in 3 tot 6 maanden?

OVER glenn
van podio

Glenn De Wilde is content marketeer en gepassioneerd door audio- en videoproductie. Hij is host van zijn eigen podcast “The Polygon Seahorse” waarmee hij al 3 jaar op rij genomineerd was voor The Belgian Podcast Awards. In 2021 eindigde hij op de derde plaats in de categorie “sport”. Verder doet hij de productie van verschillende podcasts voor kleine en grote bedrijven zoals Facilicom, De Standaard, SD Worx, beMatrix, Carl Van de Velde,...

Glenn De Wilde podcast producer

klaar om te starten?

Podcastidee bespreken? 
Neem contact op en je hoort snel van ons.