Sense&Cents podcast


Nog voor de officiële opening, waren Vera Smets en Naziha El Handoussi onze proefkonijnen voor de allereerste audioproductie in onze gloednieuwe studio. Het was dus best spannend voor ons allemaal!

Voor hun podcastreeks "Sense&Cents" kozen Vera en Naziha voor onze studio om hun reeks op te nemen. Sense&Cents is dé podcast over leiderschap en financiën. Naziha is leiderschapscoach en Vera is financieel expert en trainer en in elke aflevering delen ze afwisselend een boeiend onderwerp over leiderschap of financiën. Samen zorgen ze voor een unieke mix van inzichten, humor en wijsheid. Je kan de podcast beluisteren op o.a. Spotify. Of beluister hier meteen de eerste aflevering!

Volledige ontzorging

Podio verzorgde de opnames tijdens een 4 uur durende studiosessie waarbij we vlot 3 afleveringen hebben kunnen inblikken. Uiteraard met een professionele geluidskwaliteit, de nodige regieaanwijzingen en een volledige ontzorging. Zo konden Vera en Naziha zich volledig concentreren op het inhoudelijke en écht genieten van het maken van hún podcast. De montage werd gedaan door Ann Alice De Schoenmaeker

"Ontzorgen, dat is het woord dat bij ons opkomt wanneer we aan Glenn en Podio denken. We wilden gaan podcasten, maar al gauw bleek dat techniek een struikelblok zou zijn. Al na de eerste opnamesessie bij Glenn wisten we: ‘Dit is wat we zoeken!’

Glenn zorgt voor een kwalitatief sterke opname. We kregen al vaak de feedback dat het geluid van onze afleveringen super is. Dat vinden we belangrijk. Maar er is nog iets anders. Bij Glenn ben je helemaal op je gemak. Alles gebeurt relax en met de glimlach. Dat maakt dat wij heel ontspannen in de heerlijke opnamezeteltjes zitten. Dat hoor je ook in ons gesprek: onze dialogen zijn erg naturel en ook dat vinden we belangrijk.

Dus dikke merci, Glenn, om van elke opnamedag een feestje te maken. We kijken er steeds naar uit om bij jou op bezoek te komen!"

Vera Smets & Naziha El Handoussi

Onze opnamestudio is gelegen in Schelle en is al te huur voor opnamesessies vanaf 2 uur. Voor enkel audio of audio mét video. Aan u de keuze! En altijd mét een technieker om de opnames te begeleiden en een kwalitatieve opname te garanderen. Zelf ook een podcast maken? Of ben je op zoek naar een professionele podcaststudio? Neem vrijblijvend contact met ons op of boek meteen een gratis call in.

Podcast Groeitraject

Zakelijk podcasten Antwerpen

Beluister de eerste aflevering

SCHRIJF JE IN VOOR DE NIEUWSBRIEF

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang
alle podcast nieuws in je mailbox.

klaar om te starten?

Podcastidee bespreken? 
Neem contact op en je hoort snel van ons.